top of page

LIDMAATSCHAP 2023-2024

Inschrijven en betalen voor seizoen 2023 kan vanaf nu via nog alleen via de site van Tennis Vlaanderen, via deze link, klik op "abonnement aanvragen".

Ga naar het tab-blad van het abonnement dat je wenst (tennis, padel of combi), en klik onderaan op “abonnement aanvragen”. Log in met je Tennisvlaanderen account, en doorloop de verschillende stappen. 

Leden die inschrijvingsgeld rechtstreeks op onze rekening gestort hebben, zullen dit terugbetaald krijgen. Enkel inschrijvingen via tennisvlaanderen zullen verwerkt worden.

Ledenstop padel - volwassenen

Voor nieuwe padelleden voor het seizoen 23-24 dat start op 1 april, is er een voorlopige padel-ledenstop ingevoerd voor de volwassenen. Alleen huidige padelleden zullen hun lidmaatschap kunnen verlengen. Voor tennis, combi en jeugd geldt deze stop niet. Indien je als nieuw padellid toch inschrijft via de site, zullen we je lidmaatschap annuleren en lidgeld terugstorten. 

Registreer je op de wachtlijst hieronder. Van zodra er ruimte is voor nieuwe leden, contacteren we je in volgorde van registratie op de wachtlijst zodat je alsnog de kans krijgt om in te schrijven.

Attest mutualiteit

Je attest mutualiteit kun je zelf downloaden via Tennis Vlaanderen. Log in met je persoonlijke code, ga in je Spelersdashboard naar clubabonnementen en klik op 'i' (Details). Hier kun je het attest voor de mutualiteit downloaden. Dit is een volledig ingevuld en door onze secretaris ondertekend attest.

Tarieven 2023/2024

Tarieven 2023.jpg

Wachtlijst inschrijving padel

Bedankt voor het registreren.

bottom of page