top of page

LIDMAATSCHAP 2024-2025

Vanaf 1 januari kun je je lidmaatschap voor het volgende seizoen verlengen. Alleen huidige TCW leden kunnen een padel- of combi abonnement aanvragen en krijgen voorrang tot 1 maart 2024! Heb je je padel- of combi abonnement niet verlengd, dan komt deze plaats vrij voor kandidaat-leden die op onze wachtlijst staan. In de loop van maart nemen we - afhankelijk van het aantal beschikbare vrije plaatsen - met hen contact op.

Voor tennis zijn er geen beperkingen: deze kunnen naar hartenlust aangevraagd worden.

Inschrijven en betalen voor seizoen 2024 kan vanaf nu via nog alleen via de site van Tennis Vlaanderen, via deze link, klik op "abonnement aanvragen".

Ga naar het tabblad van het abonnement dat je wenst (tennis, padel of combi), en klik onderaan op “abonnement aanvragen”. Log in met je Tennisvlaanderen account, en doorloop de verschillende stappen. 

Leden die inschrijvingsgeld rechtstreeks op onze rekening gestort hebben, zullen dit terugbetaald krijgen. Enkel inschrijvingen via tennisvlaanderen zullen verwerkt worden.

Ledenstop padel - volwassenen

Ook voor het seizoen 24-25 is er een ledenstop voor volwassenen en jeugd +18 jqqr. Hieronder kun je je aanmelden voor de reservelijst. Aangezien we met een jaarabonnement werken, komen er pas volgend jaar weer plaatsen vrij. In de loop van maart 2025 nemen we in volgorde van inschrijvingen op de reservelijst contact met je op.Van zodra er ruimte is voor extra leden, dan nemen we - in volgorde van inschrijving op de reservelijst - contact met je op.

 

Attest mutualiteit

Je attest mutualiteit kun je zelf downloaden via Tennis Vlaanderen. Log in met je persoonlijke code, ga in je Spelersdashboard naar clubabonnementen en klik op 'i' (Details). Hier kun je het attest voor de mutualiteit downloaden. Dit is een volledig ingevuld en door onze secretaris ondertekend attest.

Tarieven 2024/2025

Reservelijst Padel

Bedankt voor de inzending!

bottom of page