top of page

Info start to padel voor kids:
In augustus gaan onze "start to padel" lessen door voor de kids van 5-12 jaar. Dit is een lessenreeks van 3 lessen waarbij de kids de basis gaan leren van de fantastische sport padel. De prijs voor de lessenreeks bedraagt €30. Dit is inclusief het gebruik van een racket van de club. Niet-leden kunnen lid worden na het volgen van deze lessenreeks waarbij deze €30 ook al een voorschot bedraagt van het lidgeld van de ingeschreven speler.

Inschrijven via onderstaande link kan tot en met 2 juli.

Start to padel voor kids @ Tennis en Padel Vlaanderen

LESSEN JEUGD 2023

Ook in 2022 behaalden wij het label voor jeugdvriendelijke tennisclub. Dit is een kwaliteitslabel voor clubs met recreatieve en jeugdvriendelijk beleid. In 2008 behaalden we het label voor de 1e keer. Ontdek hier wat we onze kids en jeugd te bieden hebben! 
Op Start To Tennis Kids, vind je alle info over deze mooie sport.

JEUGDVRIENDELIJKE TENNISCLUB

JEUGDSTAGE 31 JULI - 4 AUGUSTUS 2023

Ook dit jaar organiseren we naar goede gewoonte onze jeugdstage. 

Dit jaar gaan we voor de tweede keer tennis en padel combineren tijdens deze stage! Vorig jaar bleek dit een succes te zijn waardoor we besloten hebben deze trend verder te zetten. (wij voorzien padel rackets voor alle deelnemers).

Iedereen die in 2007 of later geboren is, kan zich inschrijven. Er wordt gewerkt met verschillende reeksen/kleuren: Wit, Blauw, Rood, Oranje, Groen en Geel. De deelnemers zullen, in samenspraak met de lesgevers, onderverdeeld worden in deze reeksen. Het is steeds mogelijk dat iemand in een andere leeftijdscategorie onderverdeeld wordt om het spelniveau in iedere groep evenwichtig te houden.

 

Verloop van de stage

Van maandag tot vrijdag worden de deelnemers verwacht tussen 9u en +- 17u op de terreinen van TC Wachtebeke. Iedereen krijgt een gevarieerd programma waarbij les (tennis en padel), vrij spel (tennis en padel), wedstrijdjes (tennis) en animatie ingepland worden.

De traditie wil dat de finales in alle reeksen gespeeld worden op vrijdagnamiddag, voorafgegaan door een lekkere maaltijd, en gevolgd door een prijsuitreiking mét tombola. Elke deelnemer keert huiswaarts met mooie prijzen!

 

Praktisch

De inschrijvingen gaan van start op zondag 7 mei vanaf 19u.

Het inschrijvingsgeld bedraagt dit jaar 100 euro (inclusief maaltijd op vrijdag).

We proberen ieder jaar zoveel mogelijk deelnemers toe te laten op de jeugdstage. Om organisatorische redenen dienen we het aantal inschrijvingen te beperken tot 50. Enkel de eerste 50 inschrijvingen worden weerhouden.

 

Voorwaarden tot inschrijving

Betalen kan nu online via tennisvlaanderen. Je zal de keuze hebben tussen een optie waarbij de deelnemer al lid is van TCW (€100) maar ook als de deelnemer nog geen lid is kan je voor de andere optie gaan (€147) waarbij dus de prijs zit van de jeugdstage maar ook het lidgeld voor dit jaar in verwerkt zit. Uiterste inschrijfdatum is 15 juni 2023.

Inschrijven jeugdstage: ga via bovenstaande knop naar Tennisvlaanderen

en klik op de rode balk bovenaan: "abonnement aanvragen"

 

Het kan even duren alvorens de bevestiging van inschrijving wordt verstuurd aangezien deze inschrijving eerst verwerkt dient te worden.

Na de uiterste inschrijvingsdatum aanvaarden we om organisatorische redenen (indelen groepen, opmaken les- en wedstrijdroosters en dag planning) geen inschrijvingen meer.

Bij laattijdige afmeldingen zonder aanvaardbare redenen wordt het inschrijvingsgeld niet teruggestort.

 

Heb je vragen?

Contacteer gerust Brecht, Lisa of Ilya (jeugdwerking TCW).

Onze contactgegevens vind je hier: https://www.tcwachtebeke.com/het-bestuur.

Sportieve groeten,

Brecht, Lisa en Ilya

Tijdens de zomermaanden juli en augustus organiseren we de jeugdcompetitie tennis en padel. Deze competitie is bedoeld voor jeugdleden van 9 tot en met 16 jaar.

 

De jeugdcompetitie gaat van start vanaf 1 juli en alle wedstrijden moeten afgewerkt zijn op ten laatste 27 augustus. De deelnemers ontvangen allemaal een schema met af te werken wedstrijden en contactgegevens van de tegenstanders.

 

Wie? Elk lid van TCW tussen 9 en 16 jaar

Hoe? Jullie spreken onderling af wanneer de wedstrijd plaatsvindt.

Waar? Op de terreinen van TCW

JEUGD COMPETITIE TENNIS EN PADEL
JULI - AUGUSTUS 2023

TENNIS FUNDAY KIDS 

Rond het laatste weekend van februari / eerste weekend van maart organiseren we jaarlijks een indoor kids tornooi.

Via de recreatieve Fundays komen jeugdspelers in contact met andere tennissers van hun niveau. Op deze dagevents van twee uur is plezier verzekerd, want iedereen speelt evenveel wedstrijden én gaat als winnaar naar huis!

 

Tijdens de paasvakantie organiseren wij 4 initiatie namiddagen voor geïnteresseerde jeugdspelers. Wij voorzien tussen 14 en 16u een tennisles en een padelles. Deze lessen worden voorzien door professionele lesgevers en worden volledig gratis aangeboden (ook niet-leden van onze club zijn van harte welkom!).

Alle sessies zijn volzet!

INITIATIE TENNIS & PADEL 

bottom of page