top of page

Ook in 2023 behaalden wij het label voor jeugdvriendelijke tennisclub. Dit is een kwaliteitslabel voor clubs met recreatieve en jeugdvriendelijk beleid. In 2008 behaalden we het label voor de 1e keer. Ontdek hier wat we onze kids en jeugd te bieden hebben! 
Op Kids Tennis, vind je alle info over deze mooie sport.

JEUGDVRIENDELIJKE TENNISCLUB

JEUGDSTAGE 29 JULI - 2 AUGUSTUS 2024

Ook dit jaar organiseren we naar goede gewoonte onze jeugdstage van maandag 29 juli tot en met vrijdag 2 augustus 2024 (elke dag van 9u tot +- 17u).

Dit jaar betreft het opnieuw een gecombineerde tennis en padelstage (voor de deelnemers die over geen padelracket beschikken, voorzien wij padelrackets).

 

Alle TCW-jeugdleden die in 2008 of later geboren zijn, kunnen inschrijven. Er wordt gewerkt met verschillende reeksen/kleuren: Wit, Blauw, Rood, Oranje, Groen en Geel. De deelnemers zullen, in samenspraak met de lesgevers, onderverdeeld worden in deze reeksen. Het is steeds mogelijk dat iemand in een andere leeftijdscategorie onderverdeeld wordt om het spelniveau in iedere groep evenwichtig te houden.

 

Verloop van de stage

Van maandag tot vrijdag worden de deelnemers verwacht tussen 9u en +- 17u op de terreinen van TC Wachtebeke. Iedereen krijgt een gevarieerd programma waarbij les (tennis en padel), vrij spel (tennis en padel), wedstrijdjes (tennis) en animatie ingepland worden.

De traditie wil dat de finales in alle reeksen gespeeld worden op vrijdagnamiddag, voorafgegaan door een lekkere maaltijd, en gevolgd door een prijsuitreiking mét tombola. Elke deelnemer keert huiswaarts met mooie prijzen!

 

Praktisch

Het inschrijvingsgeld bedraagt 100 euro (inclusief maaltijd op vrijdag).

We proberen ieder jaar zoveel mogelijk deelnemers toe te laten op de jeugdstage. Om organisatorische redenen dienen we het aantal inschrijvingen te beperken tot 50. Enkel de eerste 50 inschrijvingen worden weerhouden.

 

Voorwaarden tot inschrijving:

Er moeten 2 stappen doorlopen worden alvorens een inschrijving geldig is:

  • Stap 1: De deelnemer dient lid te zijn van TCW

  • Stap 2: Invullen van online google form (https://forms.gle/86v8Pyk9SiUMdhSDA)

  • Stap 3: Betalen/inschrijven via de events module op tennisvlaanderen vanaf woensdag 8 mei. 
    Hierbij de link naar een stappenplan hoe je het account van je kind kunt koppelen aan jouw account.

Uiterste inschrijfdatum is 15 juni 2024.

Het kan even duren alvorens de bevestiging van inschrijving wordt verstuurd, aangezien deze inschrijving eerst verwerkt dient te worden. Na de uiterste inschrijvingsdatum aanvaarden we om organisatorische redenen (indelen groepen, opmaken les- en wedstrijdroosters en dag planning) geen inschrijvingen meer.

Bij laattijdige afmeldingen zonder aanvaardbare redenen wordt het inschrijvingsgeld niet teruggestort.

 

Heb je vragen?

Contacteer gerust Brecht of Ilya (jeugdwerking TCW). Contactgegevens zijn terug te vinden via https://www.tcwachtebeke.com/het-bestuur.

 

Sportieve groeten,

Brecht en Ilya

Tijdens de zomermaanden juli en augustus organiseren we de jeugdcompetitie tennis en padel. Deze competitie is bedoeld voor jeugdleden van 9 tot en met 16 jaar.

 

De jeugdcompetitie gaat van start vanaf 1 juli en alle wedstrijden moeten afgewerkt zijn op ten laatste 27 augustus. De deelnemers ontvangen allemaal een schema met af te werken wedstrijden en contactgegevens van de tegenstanders.

 

Wie? Elk lid van TCW tussen 9 en 16 jaar

Hoe? Jullie spreken onderling af wanneer de wedstrijd plaatsvindt.

Waar? Op de terreinen van TCW

JEUGD COMPETITIE TENNIS EN PADEL
JULI - AUGUSTUS 2024

TENNIS FUNDAY KIDS 

Rond het laatste weekend van februari / eerste weekend van maart organiseren we jaarlijks een indoor kids tornooi.

Via de recreatieve Fundays komen jeugdspelers in contact met andere tennissers van hun niveau. Op deze dagevents van twee uur is plezier verzekerd, want iedereen speelt evenveel wedstrijden én gaat als winnaar naar huis!

 

bottom of page