top of page

Ook in 2022 behaalden wij het label voor jeugdvriendelijke tennisclub. Dit is een kwaliteitslabel voor clubs met recreatieve en jeugdvriendelijk beleid. In 2008 behaalden we het label voor de 1e keer. Ontdek hier wat we onze kids en jeugd te bieden hebben! 
Op Start To Tennis Kids, vind je alle info over deze mooie sport.

JEUGDVRIENDELIJKE TENNISCLUB

Tijdens de paasvakantie organiseren wij 4 initiatie namiddagen voor geïnteresseerde jeugdspelers. Wij voorzien tussen 14 en 16u een tennisles en een padelles. Deze lessen worden voorzien door professionele lesgevers en worden volledig gratis aangeboden (ook niet-leden van onze club zijn van harte welkom!).

Dit jaar gaan deze initiatie namiddagen door op:

  • Maandag 03/04/2023 tussen 14 en 16 uur (voor 6 tot 12-jarigen)

  • Donderdag 06/04/2023 tussen 14 en 16 uur (voor 6 tot 18-jarigen)

  • Maandag 10/04/2023 tussen 14 en 16 uur (voor 6 tot 18-jarigen)

  • Donderdag 13/04/2023 tussen 14 en 16 uur (voor 6 tot 12-jarigen)

Wij voorzien lesgever, voldoende rackets en ballen. Jullie dienen enkel gepaste kledij en schoenen te voorzien.

De plaatsen zijn beperkt dus snel inschrijven is de boodschap!

INITIATIE TENNIS & PADEL - PAASVAKANTIE

TENNIS FUNDAY KIDS 
4 MAART 2023

Rond het laatste weekend van februari / eerste weekend van maart organiseren we jaarlijks een indoor kids tornooi.

Via de recreatieve Fundays komen jeugdspelers in contact met andere tennissers van hun niveau. Op deze dagevents van twee uur is plezier verzekerd, want iedereen speelt evenveel wedstrijden én gaat als winnaar naar huis!

 

Dit jaar gaat onze funday door op zaterdag 4 maart 2023 tussen 13u00 tot 16u00. Dit event gaat door in de sporthal van Puyenbroeck.

Waar? Dit event gaat door in de sporthal van Puyenbroeck.

Op zo 19 maart organiseert Tennisclub Stekene een Funday van 13 tot 15u. Klik hier voor een overzicht met alle Fundays.

Tijdens de zomermaanden juli en augustus organiseren we de jeugdcompetitie tennis en padel. Deze competitie is bedoeld voor jeugdleden van 9 tot en met 16 jaar.

 

De jeugdcompetitie gaat van start vanaf 1 juli en alle wedstrijden moeten afgewerkt zijn op ten laatste 27 augustus. De deelnemers ontvangen allemaal een schema met af te werken wedstrijden en contactgegevens van de tegenstanders.

 

Wie? Elk lid van TCW tussen 9 en 16 jaar

Hoe? Jullie spreken onderling af wanneer de wedstrijd plaatsvindt.

Waar? Op de terreinen van TCW

JEUGD COMPETITIE TENNIS EN PADEL
JULI - AUGUSTUS 2023

JEUGDSTAGE 31 JULI - 4 AUGUSTUS 2023

Wij organiseren ieder jaar een fantastische jeugdstage in de zomer vakantie. Dit jaar gaat de jeugdstage door van 31/07/2023 tot 04/08/2023.

Ook dit jaar gaan we tennis en padel combineren tijdens deze stage (wij voorzien padel rackets voor alle deelnemers).

 

Van maandag tot vrijdag worden de deelnemers verwacht tussen 9u en +- 17u op de terreinen van TC Wachtebeke. Iedereen krijgt een gevarieerd programma waarbij les (tennis en padel), vrij spel (tennis en padel), wedstrijdjes (tennis) en animatie ingepland worden.

De traditie wil dat de finales in alle reeksen gespeeld worden op vrijdagnamiddag, voorafgegaan door een lekkere maaltijd, en gevolgd door een prijsuitreiking mét tombola. Elke deelnemer keert huiswaarts met een mooie prijs.

 

Iedereen die in 2007 of later geboren is, kan zich inschrijven. Er wordt gewerkt met verschillende reeksen/kleuren: Wit, Blauw, Rood, Oranje, Groen en Geel. De deelnemers zullen, in samenspraak met de lesgevers, onderverdeeld worden in deze reeksen. Het is steeds mogelijk dat iemand in een andere leeftijdscategorie onderverdeeld wordt om het spelniveau in iedere groep evenwichtig te houden.

 

Informatie over inschrijven komt binnenkort online!

bottom of page