TENNISLESSEN

Tennisclub Wachtebeke geeft u de mogelijkheid om onder deskundige begeleiding de allereerste beginselen aan te leren of uw technische kwaliteiten bij te schaven! Dit gebeurt door gekwalificeerde lesgevers.

Er zijn 3 lessenreeksen op de club: Lentelessen: Van half april tot eind juni. Een lessenreeks van 10 lessen van 1h/week! Zomerlessen: Juli/augustus. Een lessenreeks van 5 lessen van 1/h week! ( gezien vakantieperiode een kortere lessen-reeks) Winterlessen: Van oktober tem maart! Een lessenreeks van 20 lessen van 1h/week

De lente en -zomerlessen worden gegeven op de buitenterreinen van Tennisclub Wachtebeke gelegen te Melkerijstraat 39E te Wachtebeke.

Wij beschikken niet over indoor-accommodatie waardoor wij moeten uitwijken voor onze winterlessen. (Zelzate en Wachtebeke)

De lessen gaan door op woensdagnamiddag, vrijdagavond, zaterdagvoormiddag en zondagvoormiddag! Dit voor alle lessenreeksen!

Voor meer informatie kunnen jullie mailen naar: tcwachtebeke@telenet.be

START TO TENNIS

Dit is een lessenreeks van 5 lessen in groep voor volwassenen vanaf 18 jaar. Kostprijs: 50 euro. Hierbij inbegrepen zijn gebruik van materiaal en verzekering en 1 vrij tennismoment onder begeleiding! De lessenreeks start op vrijdag ... april en dit vanaf 17h30 tot ... met telkens lessen van 1uur. Er wordt 5 vrijdagen na elkaar les gegeven. Er hoeft geen lidgeld betaald te worden.

 

Zolang de lessenreeks loopt kan er niet vrij getennist worden. Na de lessenreeks is er de mogelijkheid om lid te worden aan verminderde prijs.

De data dit jaar zijn ....

Inschrijven kan via start.to.tennis.tcw@gmail.com

WINTERLESSEN

Hieronder kan je de data terugvinden waarop de winterlessen doorgaan!

Locatie Provinciaal Domein Puyenbroeck:

Locatie sporthal Sint-Laurens:

 

Data winterlessen:

Openingsuren

MA (tijdelijk) : VANAF 18 UUR

DI - VRIJ: VANAF 17.30 UUR

ZA - ZON: 10 TOT 13 UUR

Adres

MELKERIJSTRAAT 39E

9185 WACHTEBEKE

Contact

tcwachtebeke@telenet.be

09/345.08.15

Let's get social

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

COPYRIGHT © 2018 TCWACHTEBEKE.BE