TENNISLESSEN

Tennisclub Wachtebeke geeft je de mogelijkheid om onder deskundige begeleiding de allereerste beginselen aan te leren of uw technische kwaliteiten bij te schaven! Dit gebeurt door gekwalificeerde lesgevers.

Er zijn 3 lessenreeksen op de club: Lentelessen: Van half april tot eind juni. Zomerlessen: Juli/augustus. Een lessenreeks van ongeveer 5 lessen van 1u/ week! (gezien vakantieperiode een kortere lessen-reeks) Winterlessen: Van oktober tem maart! Een lessenreeks van ongeveer 20 lessen van 1u/week

De lente- en zomerlessen worden gegeven op de buitenterreinen van Tennisclub Wachtebeke gelegen te Melkerijstraat 39E te Wachtebeke.

Wij beschikken niet over indoor-accommodatie waardoor wij moeten uitwijken voor onze winterlessen. (Zelzate en Wachtebeke)

De lessen gaan door op woensdagnamiddag, vrijdagavond, zaterdagvoormiddag en zondagvoormiddag! Dit voor alle lessenreeksen!

Voor meer informatie kunnen jullie mailen naar: tcwachtebeke@telenet.be

START TO TENNIS

Dit is een lessenreeks van 5 lessen in groep voor volwassenen vanaf 18 jaar. Kostprijs: 60 euro. Hierbij inbegrepen zijn gebruik van materiaal en verzekering en 1 vrij tennismoment onder begeleiding! De lessenreeks start op vrijdag 29 april en dit vanaf 17h30 telkens lessen van 1uur. Er wordt 5 vrijdagen na elkaar les gegeven. Er hoeft geen lidgeld betaald te worden.

 

Zolang de lessenreeks loopt kan er niet vrij getennist worden. Na de lessenreeks is er de mogelijkheid om lid te worden aan verminderde prijs.

LENTELESSEN
Naar jaarlijkse gewoonte staat het lesgeverskorps weer volledig ter beschikking van de leden die hun slagenarsenaal wat wensen uit te breiden tijdens de komende lentelessen.
Deze lessenreeks omvat 8 lessen van 1 uur. Ambitieus als we zijn is de start voorzien tijdens het weekend van 15, 16 en 17 april!
Er zijn lessen voorzien zowel voor jeugd als volwassenen. Voor de jeugd worden de kleuren wit, blauw, rood, oranje groen en geel voorzien.
De vaste lesdagen voor de jeugd zijn woensdagnamiddag en zaterdagvoormiddag en voor volwassenen vrijdagavond, zaterdag- en zondagvoormiddag!
Voor meer info over onze tarieven kan je terecht in volgende pdf-bestand:

PS: Ten laatste bezorgen op mail op 3 april!