top of page
LESSEN PADEL SPAANSE TRAINER
30 maart - 1 april

Voor ons 50-jarige jubilée willen we eens zot doen.  We halen 4 dagen een Spaanse toptrainer (Victor) naar onze club, en regelen voor hem zijn vliegtuigreis alsook zijn verblijf hier.

Jullie kunnen zich aanmelden voor een les van hem.  Bedoeling is dat jullie zelf een groepje samenstellen van max 4 personen (dus dit kan ook privé, met 2, 3 of 4).  Eén iemand schrijft zich, vermeldt alle deelnemers, en betaalt het lesgeld voor 1u.  Deze persoon voorziet dan zelf dat hij het aandeel van de (eventuele) andere mede lesnemers van hen terug betaald krijgt.   De inschrijving is pas definitief na betaling van het lesgeld.

We geven voorrang aan de eigen TCW-leden!  Mochten we zien dat de inschrijvingen niet vlot verlopen, kunnen we dit ook openstellen voor andere Tennisvlaanderen-leden uit andere clubs.

Het lesgeld bedraagt 60€/u/terrein.  Schrijf je hieronder in, je krijgt na inschrijving van ons een mail met een nieuwe link waarop je de nog beschikbare blokken kunt zien.  Vul je naam, klassement en gegevens van eventuele andere deelnemers in.  De inschrijving is definitief na ontvangst van het lesgeld. Na inschrijving ontvang je een mail met alle info!

Hopelijk brengt Victor de zon uit Alicante mee. 😊

 

 Tot TCW

Planning Victor.jpg

Dit overzicht wordt elke 2 dagen bijgewerkt.

SCHRIJF JE HIER IN

Na inschrijving krijg je een mail waarin je een tijdsblok kunt reserveren.

arrow&v

Dank voor je inschrijving.

Je ontvangt een mail met alle info!

bottom of page