top of page

Mei = Padel maand

01
08 | 06

INITIATIELESSEN PADEL
19:00 - 20:30

26 | 05

1e LED'S PADEL
13:00 - 23:00

20 | 05

OFFICIELE OPENING PADEL
RECEPTIE
EXHIBITIEWEDSTRIJDEN TOPSPELERS

18:30

22 | 05

COMPETITIE PADEL 
spelen tussen juni en eind septemer
inschrijvingen afgesloten

MEI = gratis Padel-maand voor tennisleden

We schrijven een nieuw hoofdstuk bij op onze tennisclub.  In 1969 gestart in Mexico, maar ondertussen is Padel een racketsport waar we niet omheen kunnen, en zeker geen hype.

We zijn blij om jullie dit ook te kunnen aanbieden op onze club.  En om éénieder te laten proeven van deze sport, kunnen onze tennisleden dit gratis uitproberen in de maand mei.  Er dient steeds met 4 te worden gereserveerd, en dus voor elk tennislid zijn de reserveringsrechten opengezet gedurende deze maand mei.  

Nog geen racket? Geen nood.  In de ruimte tussen de toiletten en de kleedkamers staat een kiosk, gevuld met rackets en ballen.  De ballen kunnen gekocht worden, maar de rackets kan je daar huren en kosten 4€ per sessie.  Mocht de kiosk even buiten dienst zijn, kan je ook in onze kantine een huurracket ophalen.  Geef het een kans, probeer het zoveel als mogelijk ... je zult zien dat dit een zeer leuke en vooral toegankelijke sport is.

Reglement padel

Kom meer te weten over de regels voor het spelen en reserveren op de club

OPENING 20 MEI

Onze​ nieuwe padel-terreinen worden officieel ingehuldigd op vrijdagavond 20 mei met als headliner exhibitie wedstrijden van Belgische toppers. Allen op post ... breng vrienden en kennissen mee ... er is eten & drinken ... we maken er samen een tof event van !!

Programma

17-18u30: CHAMPS stand met test rackets; kom nieuwe padel-rackets uitproberen en krijg 20% korting bij aankoop als TCW-lid.

19u: Opening en officieel inhuldiging van onze terreinen door onze voorzitter Bart Van Parys en onze Burgervader Rudy Van Cronenburg.  Uiteraard wordt dit gevolgd door een TCW-receptie 😊

19u15: Start halve finales heren van Belgische topspelers: Jan Van Kwikkelberghe (zoon van onze Marcel) behoort tot deze top, en zal samen met Ief Nollet een halve finale spelen tegen Frank Duyck en Alexander De Cuypere.  In de andere halve finale nemen Nick Braet met Florian Vandelanotte het op tegen broer Kobe Vandelanotte en Louis De Rouck.  Voor de kenners, deze 8 spelers zijn allen P1000.

20u30: topaffiche dames: Niemand minder dan Sabine Appelmans zal samen met Eva De Block partij geven aan Michelle Van Mol met Evelyne Dom.  Die laatste 2 wonnen zelfs een kwalificatiematch op de World Padel Tour te Brussel.  Ook deze dames noteren het hoogste klassement, wat P500 is bij de dames. Tegelijk met de dames zullen de heren nog een finale-match alsook een troostfinale afwerken.  

INITIATIELES PADEL

Voor zij die nog nooit padel gespeeld hebben, en dus op weg willen gezet worden voor dit heerlijk spelletje.  We begeleiden met 2 lesgevers op 3 terreinen.  

Spelregels worden uitgelegd, tips & tricks, alle slagen komen even aan bod, tactische richtlijnen, ...

We doen dit op woensdagavonden 11, 18 en 25 mei en 1 en 8 juni. 

Dit van 19u – 20u30.  Je kan hiervoor maximaal 1x inschrijven.  Kostprijs 5€.  Padelrackets worden ter beschikking gesteld.

Alle sessies zijn volgeboekt.

Schrijf je in voor onze allerlaatste initiatieles padel!

13 apr 2023, 14:00
TCW - Koninklijke Tennis- en padel club

1e LED's PADEL

In navolging van onze succesformules (tennis) Led’s dubbel en Led’s Mix organiseren we op donderdag 26 mei onze eerste Led’s Padel.

Ben je een recreatieve speler die graag eens een tornooi wilt spelen dan is dit de uitgelezen kans om je hieraan te wagen. Zowel voor dubbel heren als dubbel dames. 

Het tornooi bij de heren wordt ingedeeld in 2 niveaus: beginnersreeks (ploegen wie voor de eerste keer van een padeltornooi willen genieten (P100/P100)) en een competitiereeks: max P400

Er wordt gespeeld in een poulesysteem in de voorronde en een eindronde in tabelvorm. De poulewedstrijden worden gespeeld tussen 13 en 20, de eindronde vanaf 20u.

Uitgelezen moment voor de nieuwelingen om kennis te maken met de andere clubleden en zo potentiële sparringpartners te vinden.

Inschrijvingen zijn afgesloten.

Heel graag tot 26 mei!

LESSEN PADEL
(inschrijvingen voor huidige lessenreeks zijn afgesloten)

Er zal les worden gegeven door 2 gediplomeerde trainers Initiator.  Dit houdt in dat we lesgeven tem niveau P200.
Je dient Padellid te zijn om te kunnen inschrijven.

Er wordt les gegeven op maandagavond (19u-22u), dinsdagavond (19u-22u) en zaterdagvoormiddag (8u30-12u30).  

We werken steeds met lessenreeksen van 5 weken.  We hebben de formules Start 2 Padel (S2P) en Start 2 Compete (S2C).

Kostprijs bedraagt 60€ voor 5 lessen met 4 op terrein. We starten met de lessen begin juni. 

PADEL COMPETITIE
(inschrijven uiterlijk tot 22 mei)

We spelen competitie in poules.  We starten met een zomer-editie, en deze loopt van juni tem eind september.  Vanaf oktober gaan we een winter-editie opstarten.

Bij de dames kan je inschrijven in een reeks P50, alsook P100.  

Bij de heren wordt dit P100, P200/P300.

Gelieve bij de laagste dames-& herenreeks even aan te geven of je opteert voor een recreatieve reeks dan wel een competitieve reeks.

We mikken zoals altijd op evenwichtige poules.

bottom of page