top of page

3de OFFICIËLE PADELTORNOOI

Beste TCW leden,

In de week van 9 oktober vindt ons derde officiële padeltornooi plaats ! Van maandag 9 oktober  tem zondag 15 oktober vinden er 5 reeksen plaats, op weekdagen van 18u - 22u, op zaterdag van 9u-16u en op zondag (finaledag) van 9u-18u. 

Voorinschrijvingen vanaf donderdag 14 september om 7u. Er kunnen maximum 25% voorinschrijvingen gebeuren ten opzichte van het maximum aantal inschrijvingen van de reeks (bij een reeks met maximum 8 inschrijvingen kunnen er zich bijvoorbeeld 2 koppels voorinschrijven). Enkel spelers met hoofdclub of een abonnement bij TCWachtebeke kunnen voorinschrijven. Het is de speler met een abonnement of hoofdclub op TCWachtebeke  die zich dient in te schrijven. Dit kan met een partner van een andere club. De partner van de andere club kan niet zelf inschrijven. Lukt het die dag niet dan heb je nog een tweede kans op vrijdag 15 september om 7u. Snel zijn is de boodschap!

 

Verwacht een sportieve week, met boterkoeken op zaterdag en foodtruck op zondag en vooral veel sportieve ambiance gedurende de hele week.

 

Hopelijk tot ziens op onze club!

Sportieve groeten

Het bestuur

padeltornooi_okt.png
bottom of page